aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΜετά τη συντριβή ο θρίαμβος

Μετά τη συντριβή ο θρίαμβος

Από την ταπείνωση της βαριάς ήττας με 6άρα από τον Απόλλωνα πριν από μία εβδομάδα, η Καρμιώτισσα πέτυχε μεγάλη νίκη (1-0) επί της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ανέβηκε στην 8η θέση με 14 βαθμούς! Η ομάδα του Λιάσου Λουκά έφτασε στην τέταρτή της νίκη στο πρωτάθλημα, η οποία ήταν και η πιο σπουδαία στο πρωτάθλημα.

Οι ποδοσφαιριστές, μία εβδομάδα μετά τη συντριβή από τον Απόλλωνα, έδειξαν χαρακτήρα και απέναντι σε μιαν άλλη μεγάλη ομάδα κατάφεραν να πάρουν ένα τρίποντο που σημαίνει πολλά. Με το ωραίο γκολ του Σταύρου στο 34’ η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών απέκτησε αυτοπεποίθηση και κατάφερε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, να μείνει όρθια και να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Η τεράστιας σημασίας νίκη επί της Ανόρθωσης δίνει άλλη ώθηση στην Καρμιώτισσα για να παλέψει με καλύτερη ψυχολογία για την παραμονή της. Ήταν από εκείνα τα παιχνίδια, που στο ξεκίνημα της περιόδου μπορεί να μην ήταν στο πρόγραμμά της για βαθμολογικό κέρδος, άρα η επιτυχία της θα μετρήσει διπλά.

Η προσπάθεια τώρα του Λιάσου Λουκά είναι να προσγειώσει τους ποδοσφαιριστές του και να τους προετοιμάσει για το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΖ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ