aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Αμυδρές οι ελπίδες, θα το παλέψει

Καρμιώτισσα: Αμυδρές οι ελπίδες, θα το παλέψει

Παρόλο που προηγήθηκε νωρίς (14’) στο σκορ η Καρμιώτισσα απέναντι στον Ερμή, τελικά δέχθηκε σχετικά γρήγορα τα δύο γκολ που έφεραν τούμπα το ματς.

Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών κατάφερε με το «καλημέρα» του δευτέρου ημιχρόνου να φέρει το παιχνίδι ξανά στα ίσα και έψαξε μέχρι τέλους το νικητήριο γκολ. Ήταν αρκετά καλή, επιβεβαιώνοντας σε έναν ακόμα αγώνα τη βελτίωση με τον Γιαννάκη Ποντικό στον πάγκο της, ωστόσο δεν μπόρεσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Η Καρμιώτισσα έχει ανάγκη από νίκες, όντας τελευταία και με 22 μόνο βαθμούς. Τα παιχνίδια βδομάδα με βδομάδα λιγοστεύουν και αυτός είναι ο λόγος που οι βαθμοί της ισοπαλίας πλέον δεν αρκούν. Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών παρά τις λιγοστές, πλέον, πιθανότητες παραμονής στην Κατηγορία, θα παλέψει μέχρι τέλους στα παιχνίδια που απομένουν, αρχής γενομένης από το επόμενο με αντίπαλο τη Δόξα.
Κωνσταντίνος Κυριάκου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ