aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΓια αρχή δεν ήταν καθόλου άσχημα

Για αρχή δεν ήταν καθόλου άσχημα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η εμφάνιση της Καρμιώτισσας στην 1η αγωνιστική με τον Άρη (1-1) ήταν ικανοποιητική. Μάλιστα, δεν είναι υπερβολή ότι στο πρώτο της παιχνίδι στη Α’ Κατηγορία, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Μπορούσε μάλιστα να φύγει και με το διπλό, αφού μέχρι το 88’ επροηγείτο με 1-0 χάρη στο γκολ του Ηλία Βαττή (φωτό) στο 38’.

Δικαιολογημένα, στο τέλος έμεινε η πίκρα σε όλους στις τάξεις της, καθώς με περισσότερη συγκέντρωση, στη φάση του γκολ που δέχθηκε θα πανηγύριζε μια μεγάλη νίκη. «Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και στα δύο ημίχρονα. Ένα παιχνίδι όμως τελειώνει στο 90′.

Μας λυπεί περισσότερο επειδή δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος, όμως στην αρχή ακόμη και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε στη συνέχεια», ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της Καρμιώτισσας, Λιάσος Λουκά. Το παιχνίδι με τον Άρη ανήκει στο παρελθόν. Το επόμενο ραντεβού είναι με την ΑΕΖ στο ΓΣΖ την ερχόμενη Κυριακή και το ενδιαφέρον στη μάχη των δύο πρωτοεμφανιζόμενων της Α’ Κατηγορίας έχει ιδιαίτερη σημασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ