aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΈχει μπροστά της ευκαιρία

Έχει μπροστά της ευκαιρία

Η μπάλα βρίσκεται στα πόδια των ποδοσφαιριστών της Καρμιώτισσας. Με αντίπαλο την Αναγέννηση, την ερχόμενη Κυριακή, θα έχουν την ευκαιρία να φτάσουν στη δεύτερή τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Λιάσος Λουκά έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στη σπουδαία νίκη επί του Ερμή (3-0), συνέστησε όμως απόλυτη συγκέντρωση για τη συνέχεια. Κόντρα στη νεοφώτιστη, στο «Τάσος Μάρκου», δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές. Αυτοί που άρχισαν με τον Ερμή, είναι και οι πιθανότεροι να αποτελέσουν την ενδεκάδα στο ματς της 7ης αγωνιστικής.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ανεβάζουν την απόδοσή τους και παρουσιάζονται πιο χρήσιμοι, είναι αυτή την περίοδο ο Μάρκο Αντάμοβιτς. Ο 25χρονος Σέρβος, έχει αγωνιστεί στα πέντε από τα έξι παιχνίδια (δεν αγωνίστηκε με την ΑΕΛ) που έδωσε η ομάδα του στο πρωτάθλημα και έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, που σημείωσε επί του Ερμή, αναμένεται πως θα ανεβάσει τον μέσο της Καρμιώτισσας για να παρουσιαστεί ακόμη πιο ορεξάτος στη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ