aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΑντάμοβιτς, να τον πιεις στο ποτήρι!

Αντάμοβιτς, να τον πιεις στο ποτήρι!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι νίκες επί της Νέας Σαλαμίνας και του Εθνικού ήταν τα καλύτερα πιστοποιητικά για την Καρμιώτισσα. Μπορεί η θέση της ομάδας του Λιάσου Λουκά να παραμένει επισφαλής, όμως δεν είναι λίγο πράγμα να ρίχνεις στον αντίπαλό σου πέντε γκολ.

Αποτελεί θετικό σημάδι το γεγονός πως βασικές μονάδες όπως οι Βοσκανιάν, Πόλιανετς, Όρντος και Αντάμοβιτς ανέβασαν την απόδοσή τους. Ειδικότερα ο τελευταίος ήταν συγκλονιστικός την περασμένη Κυριακή. Πολύ καλός δημιουργός και εκτελεστής. Με τις εμφανίσεις του ο 26χρονος Σέρβος είναι βέβαιο πως στη νέα σεζόν θα αγωνίζεται σε πιο μεγάλη ομάδα.

Προς το παρόν ο Αντάμοβιτς έχει υποσχεθεί στον πρόεδρο Νίκο Παπά, πως θα τα δώσει όλα για να βοηθήσει την Καρμιώτισσα να υλοποιήσει τον στόχο της παραμονής. Ξέρουν πως υπάρχουν πολλά παιχνίδια με υψηλό βαθμό δυσκολίας και χρειάζεται προσοχή. Επί της παρούσης, η προετοιμασία επικεντρώνεται στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ερμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ