aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός Άχνας: Για το μεγάλο «μπαμ»

Εθνικός Άχνας: Για το μεγάλο «μπαμ»

Με το ενάμισι πόδι στη Β’ Κατηγορία βρίσκεται ο Εθνικός, αφού όντας στο -7 από την «ασφαλή» ζώνη και με τέσσερα ματς να απομένουν, το ποτάμι μοιάζει να μην έχει γυρισμό.

Η προσφυγική ομάδα, όμως, είναι αποφασισμένη να προσπαθήσει για το «μπαμ» στον θεσμό του κυπέλλου και παρά την «ταμπέλα» του αουτσάιντερ στοχεύει να αποκλείσει την ΑΕΚ, ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης για δεύτερη μόλις φορά στην ιστορία τους.

Ακριβώς είκοσι χρόνια πριν (2001-02) ήταν η παρθενική και τελευταία συμμετοχή των Αχνιωτών στον τελικό του κυπέλλου, όταν και ηττήθηκαν με 0-1 από την Ανόρθωση. Αχυρώνας Λιοπετριού (Α’ φάση), Δόξα (Β’ φάση) και Ένωση Νέων Παραλιμνίου (προημιτελικά) ήταν τα «θύματα» του Εθνικού στην πορεία στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, κόντρα στις οποίες πανηγύρισε άνετες προκρίσεις.

Σε ένα γήπεδο που δεν έχει νικήσει ποτέ ξανά, το «ΑΕΚ Αρένα», την ερχόμενη Τρίτη η προσφυγική ομάδα φιλοδοξεί να πάρει σκορ που να διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στον επαναληπτικό της 4ης Μαΐου στο Δασάκι.

¤ Από το αφιέρωμα της «Goal News» για τα ημιτελικά του κυπέλλου, που δημοσιεύθηκε το Μεγάλο Σάββατο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ