aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Μπορούμε για τη νίκη με την ΑΕΛ»

«Μπορούμε για τη νίκη με την ΑΕΛ»

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Ηλίας Χαραλάμπους μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και τους εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση και την προσπάθειά τους, γενικότερα. «Βλέπουμε τον αγώνα με την ΑΕΛ και πάμε για την πρώτη μας νίκη. Μπορούμε. Το δείξαμε και με τον ΑΠΟΕΛ», ήταν το μήνυμα εμψύχωσης του κόουτς του Εθνικού προς τους ποδοσφαιριστές του. Ο Κύπριος τεχνικός, επίσης, κάλεσε τους παίκτες του να είναι πιο προσεκτικοί όσον αφορά στις εκτελέσεις στατικών φάσεων γιατί με τον ΑΠΟΕΛ, πλήρωσαν πολύ ακριβά τις απροσεξίες τους.

Ο απολογισμός του ενός βαθμού με τις πέντε ήττες και την μία ισοπαλία σε έξι αγωνιστικές, είναι μεν τραγικός, αλλά η εμφάνιση με τον ΑΠΟΕΛ, δίνει ελπίδα για βαθμολογική ανάκαμψη. Ο Χαραλάμπους και οι παίκτες του θέλουν να χτίσουν στην καλή εμφάνιση με τον ΑΠΟΕΛ και να δώσουν συνέχεια με καλά αποτελέσματα, τα οποία έχουν άμεση ανάγκη. Ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ, ερωτηματικό αποτελούν οι τραυματίες Ντολεζάλ, Καράουσκς και Ταρασόφς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ