aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΥψηλές προσδοκίες για τον Βέσκο

Υψηλές προσδοκίες για τον Βέσκο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

 Η πρόσληψη του Βέσκο Μιχαΐλοβιτς στον Ερμή αποτελεί μία κίνηση που ο Κώστας Καϊάφας είναι απόλυτα σίγουρος ότι θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Ο ρόλος του Βέσκο θα είναι βαρυσήμαντος. Θα είναι επί της ουσίας τεχνικός διευθυντής. Ταυτόχρονα θα εκτελεί και χρέη βοηθού προπονητή.

Ο Κύπριος προπονητής θα έχει στο πλευρό του έναν άνθρωπο τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους παρουσία στην Ομόνοια, τον εκτιμά και πιστεύει ότι μπορεί μαζί του να ανεβάσουν ψηλά τον Ερμή. Δίχως αμφιβολία η νέα αγωνιστική περίοδος θα είναι πιο απαιτητική για όλους.

Ο Λούκας Φανιέρος έθεσε ως στόχο ξανά την εξάδα και για να μπορέσει να πετύχει κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει εξαιρετική δουλειά από τον καθένα ξεχωριστά. Επιβάλλεται οι παίκτες που θα αποκτηθούν να είναι σε θέση να δώσουν αυτά που πρέπει. Ο ρόλος του Βέσκο Μιχαΐλοβιτς θα είναι σημαντικός και πιθανόν καταλυτικός για τους «φτεροπόδαρους» της νέας αγωνιστικής σεζόν. Οι Καϊάφας και Μιχαΐλοβιτς έχουν μπροστά τους ένα μεγάλο στοίχημα να κερδίσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ