aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΞεχνά τον ΑΠΟΕΛ και σκέφτεται την Ένωση

Ξεχνά τον ΑΠΟΕΛ και σκέφτεται την Ένωση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Να ξεχάσουν το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και όσα έγιναν θέλουν παράγοντες, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές του Ερμή, μιας και ακολουθεί η σημαντική αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και μάλιστα εκτός έδρας. Οι δύο ήττες από ΑΕΛ (0-1) και ΑΠΟΕΛ (0-1) στην έδρα των «φτεροπόδαρων» δεν είναι το τέλος του κόσμου, όμως αυτό που αφήνει έντονη πικρία και απογοήτευση είναι ότι η ομάδα έδειξε ότι θα μπορούσε να πάρει βαθμολογικό όφελος απ’ αυτούς τους αγώνες, ειδικά στο παιχνίδι με τους Λευκωσιάτες.

Ο Κώστας Καϊάφας, ο οποίος δεν θα είναι στον πάγκο λόγω της αποβολής του στο ματς της περασμένης Κυριακής, θα προσπαθήσει με τους συνεργάτες του να προετοιμάσει την ομάδα της Αραδίππου όσο γίνεται καλύτερα για να φύγει με το «διπλό» από το Παραλίμνι. Μεγάλη απώλεια είναι ο Κεϊτά, ο οποίος θα απουσιάσει δύο αγωνιστικές συν οι επιπλέον που θα δεχθεί από τον αθλητικό δικαστή. Αυτό σημαίνει ότι ο Καμερουνέζος Εσομπέ είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά, έστω κι αν δεν είναι 100% έτοιμος. Από εκεί και πέρα, συνεχίστηκε χθες με απογευματινή προπόνηση η προετοιμασία για τον αγώνα με τους βυσσινί.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βολκόφ, Μαλόν, Μάριος Δημητρίου και Πούνας. Όλοι στις τάξεις του Ερμή πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες της ομάδας και θεωρούν ότι σύντομα θα έρθουν περισσότεροι βαθμοί. Η εικόνα που έβγαλε ώς σήμερα είναι πολύ καλή και το θετικό είναι ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιάζει βελτίωση. Βέβαια, η αναμέτρηση με την ΕΝΠ είναι σημαντική για τους μαυροκόκκινους, οι οποίοι θέλουν τους βαθμούς για να συνδυάσουν την καλή αγωνιστική εικόνα και με άνοδο στον βαθμολογικό πίνακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ