aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΒρήκε άλλο έναν «συμπαίκτη» για φέτος ο Ερμής

Βρήκε άλλο έναν «συμπαίκτη» για φέτος ο Ερμής

Νέα χορηγική συνεργασία ανακοίνωσε η διοίκηση του Ερμή, η οποία σύναψε συμφωνία με την εταιρεία Αδελφοί Ανδρέου Λτδ, επίσημο διανομέα των μηχανημάτων OLEO MAC στην Κύπρο, για την αγωνιστική περίοδο 2018-19. «Καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας τον Oleo Mac και του ευχόμαστε την καλύτερη δυνατή συνεργασία και παρουσία στην αγορά», τονίζεται.

Τα μηχανήματα OLEO MAC προσφέρουν μια αξιόπιστη λύση στις ανάγκες των χρηστών που θέλουν ένα ποιοτικό εργαλείο για το κλάδεμα, κόψιμο ξύλων, γρασιδιού και καθάρισμα φύλλων για ερασιτεχνική-ημιεπαγγελματική και επαγγελματική χρήση. Η προϊοντική γκάμα περιλαμβάνει τόσο βενζινοκίνητα όσο και ηλεκτρικά μηχανήματα όπως αλυσοπρίονα, κλαδευτικά, φυσητήρες, θαμνοκοπτικά και χλοοκοπτικές μηχανές.

Ο Oleo Mac έχει ως πρωταρχικό στόχο, στο να προσφέρει καινοτόμες λύσεις προσθέτοντας πάντοτε αξία στον πελάτη του. Τον χαρακτηρίζει η ποιότητα, η αξιοπιστία, η ευκολία στην χρήση των προϊόντων του, πάντοτε με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, με σεβασμό και συνεχή υποστήριξη προς όλους τους πελάτες και συνεργάτες του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ