aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΒρέθηκε λύση για τις προπονήσεις του Ερμή

Βρέθηκε λύση για τις προπονήσεις του Ερμή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε όσον αφορά στις προπονήσεις του Ερμή. Για τις επόμενες 40 περίπου ημέρες η ομάδα της Αραδίππου θα χρησιμοποιεί το κοινοτικό γήπεδο μέχρι να μπορέσει να επιστρέψει στα βοηθητικά της. Για την ώρα έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες έτσι ώστε να αντικατασταθεί ο χλοοτάπητας, μιας και δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση, με αποτέλεσμα ο Ερμής να ψάχνει κάθε μέρα και ένα γήπεδο για να προπονηθεί.

Αυτό είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην τεχνική ηγεσία, η οποία δεν μπορούσε να δουλέψει όπως θα ήθελε, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος τεχνικός να κάνει σκέψεις ακόμη και να αποχωρήσει. Πλέον, μέχρι να είναι έτοιμα τα βοηθητικά, η ομάδα θα προπονείται στο Κοινοτικό, δίνοντας λύση στο όλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε.

Σήμερα, οι «φτεροπόδαροι» δίνουν φιλικό παιχνίδι με τον Οθέλλο. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί και θα γίνει στο γήπεδο του Όλυμπου Ξυλοφάγου. Ο Ντε Ντέους αναμένεται να χρησιμοποιήσει πολλούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής έως τώρα, θέλοντας να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητάς τους. Μετά το φιλικό οι παίκτες θα πάρουν ρεπό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μαλόν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού μετά και την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε, οπότε αναμένεται με τη Δόξα να πάρει θέση στην αποστολή. Το πιθανότερο όμως είναι να μείνει στον πάγκο. Δύσκολα θα παίξει ο Γκουλόν, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει από βδομάδας. Το κλίμα πάντως είναι πολύ καλό και υπάρχει αισιοδοξία ότι παρά το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ