aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΒάζει πλώρη για ενίσχυση ο Ερμής

Βάζει πλώρη για ενίσχυση ο Ερμής

Την άμεση επιστροφή στις επιτυχίες θα επιδιώξει ο Ερμής με τη νέα σεζόν, έτσι ώστε να ξεπεράσει το συντομότερο το σοκ της ισοπαλίας με την Αναγέννηση Δερύνειας.

Το γεγονός ότι οι «φτεροπόδαροι» έχουν να δώσουν τρία συνεχόμενα παιχνίδια στο ξεκίνημα του 2017 με ομάδες όπου θεωρητικά μπορούν να πάρουν τους βαθμούς που θέλουν, τους δίνει τη δυνατότητα να διατηρηθούν στην έκτη θέση.

Ο Ερμής αρχικά υποδέχεται τη Δόξα, μετά παίζει με τον Εθνικό στο Δασάκι και ακολούθως φιλοξενεί την Καρμιώτισσα. Παιχνίδια που σε καμία περίπτωση δεν θυμίζουν το πρόγραμμα-βουνό που είχε ο Ερμής τον τελευταίο μήνα, όμως δίχως αμφιβολία κρύβουν τις δικές τους δυσκολίες. Αυτό που προσπαθούν τη δεδομένη στιγμή στον Ερμή είναι να ηρεμήσουν μετά την απρόσμενη ισοπαλία με την Αναγέννηση Δερύνειας, που έφερε ποικίλες αντιδράσεις.

Ο Λούκας Φανιέρος τα είπε με τον Νίκο Παναγιώτου και συζήτησαν τα θέματα που αφορούν την ομάδα και πλέον βάζουν πλώρη για την ενίσχυση. Εκεί όπου θα έχει σημαντικό λόγο και ο νέος τεχνικός διευθυντής Δάνος Δαμιανού.

Από βδομάδας θα μπει η ομάδα πιο βαθιά στον προγραμματισμό και δεν αποκλείεται να προκύψουν και σημαντικές εξελίξεις. Μετά και την αποχώρηση του Άλμπα, ο Ερμής θα πάει σίγουρα για έναν επιθετικό κορυφής και έναν ακραίο επιθετικό, ενώ εμπλοκή στις κινήσεις που θα γίνουν θα έχει και ο Δαμιανού.

Για τον Νίκο Παναγιώτου είναι σημαντικό η ομάδα να ηρεμήσει τώρα που είναι περίοδος γιορτών και να μπορέσει να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες, μιας και έχει να κερδίσει από τις 19 Νοεμβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ