aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΤριπλό κτύπημα με Ντε Μέλο, Πουτζιουρή και Εμπαλό

Τριπλό κτύπημα με Ντε Μέλο, Πουτζιουρή και Εμπαλό

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Άλλες τρεις σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ του έκανε χθες ο Ερμής. Αρχικά, οι «φτεροπόδαροι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 21χρονου Βραζιλιάνου ακραίου επιθετικού Ουίλντσον Σίλβα Ντε Μέλο, ο οποίος θεωρείται ποδοσφαιριστής με προοπτική, ταχύτητα και στοιχεία που έχει ανάγκη η ομάδα.

Ακολούθως, ανακοίνωσαν την απόκτηση και του Μάριου Πουτζιουρή, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα της Αραδίππου. Σειρά πήρε λίγο αργότερα ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός Σάντρο Εμπαλό, ο οποίος θα εγγραφεί στον κατάλογο Β’. Στο ξεκίνημα της καριέρας του βρέθηκε στην Τζένοα χωρίς να πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Εσθονία με τη φανέλα της Ταλίνα Κάλεφ.

Είναι αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός και χθες έφτασε στην Κύπρο. Είναι περίπτωση που έχει ξεχωρίσει και η οποία «έκλεισε» θετικά με τις υπογραφές και τη χθεσινή ανακοίνωση. Η προσπάθεια για ενίσχυση όμως δεν σταματά για τους «φτεροπόδαρους», μιας και θέλουν να προχωρήσουν και σε άλλες κινήσεις που θα δώσουν μεγαλύτερο βάθος και ποιότητα.

Στόχος είναι να αποκτηθεί ένας δεξιός εξτρέμ που να διαθέτει ταχύτητα και να μπορεί να «πατά» στην αντίπαλη περιοχή δημιουργώντας κινδύνους, ένας αμυντικός μέσος και ένας επιθετικός, ο οποίος θα έχει ύψος και εκτόπισμα μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Υπάρχει ο Κεϊτά, ο οποίος είναι πιο μικρόσωμος και γρήγορος, γι’ αυτό και ο Ερμής ζητά έναν επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Αυτές τις μέρες η ομάδα πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στον Αγρό, ενώ προγραμματίζεται και φιλικό παιχνίδι από εβδομάδας με τη Δόξα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ