aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΤρέχει να προλάβει ο Γκουλόν

Τρέχει να προλάβει ο Γκουλόν

TOY ΠΑΝΟY ΛΑΡΚΟY

Ένα πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Έρολντ Γκουλόν είναι πιθανό να του στερήσει τη συμμετοχή του από την αναμέτρηση με τη Δόξα. Ο θηριώδης ποδοσφαιριστής θα μείνει περίπου 10 με 15 μέρες εκτός δράσης, έτσι η συμμετοχή του στον αγώνα που ακολουθεί είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Πάντως, οι «φτεροπόδαροι» είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δείχνουν να ανεβαίνουν και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Είναι σημαντικό να έχουν και συνέχεια μιας και το παιχνίδι με τη Δόξα είναι απ’ αυτά που μέσα στην έδρα της, η αραδιππιώτικη ομάδα πρέπει να κερδίσει.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, επίσης, ότι ακολουθούν μετά τη Δόξα δύο κολλητά εκτός έδρας πολύ δύσκολα παιχνίδια. Αρχικά με Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ακολούθως με ΑΕΛ στο Τσίρειο. Ο Ζοάο Ντε Ντέους αφήνει καλές εντυπώσεις στις πρώτες μέρες παρουσίας του στον Ερμή και ευχή όλων είναι η ομάδα να μπορέσει να έχει συνέχεια και συνέπεια.

Ο Λούκας Φανιέρος είναι πάντα απαιτητικός και θέλει το κάτι παραπάνω. Τη δεδομένη στιγμή αυτό που προέχει είναι η ομάδα να πάρει βαθμούς και να απομακρυνθεί από τα χαμηλά. Άλλωστε, έδειξε σε πολλά παιχνίδια ότι έχει τη δυνατότητα να παίξει και πολύ καλό ποδόσφαιρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ