aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΤο βάρος στα πρώτα «πιστόλια»

Το βάρος στα πρώτα «πιστόλια»

Από την αρχή της σεζόν το επιθετικό βάρος του Ερμή έπεσε σε μεγάλο βαθμό στους Ίνοσεντ Εμεγκάρα και Γιούβελ Τσούμου. Ποδοσφαιριστές με πολύ καλά βιογραφικά και ικανότητα στο σκοράρισμα είχαν επιλεγεί για να κάνουν τη διαφορά. Με το πέρας 21 αγώνων αμφότεροι έχουν σκοράρει μαζί τα μισά τέρματα των «φτεροπόδαρων» στο πρωτάθλημα.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ο Εμεγκάρα έχει πετύχει μέχρι σήμερα επτά γκολ και ο Τσούμου άλλα πέντε. Δηλαδή 12 τέρματα οι δυο τους από τα 25 συνολικά που έχει σκοράρει ο Ερμής στο πρωτάθλημα. Στατιστικά δεν είναι άσχημος απολογισμός για τους δύο επιθετικούς, όμως ο αριθμός αυτός θα μπορούσε να ήταν ακόμη μεγαλύτερος, ειδικά για τον Τσούμου, που είχε ευκαιρίες σε αρκετά παιχνίδια για να χριστεί σκόρερ αλλά δεν τις αξιοποίησε.

Πλέον, μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και οι δυο ποδοσφαιριστές αποτελούν τεράστιο κεφάλαιο για τους «φτεροπόδαρους» στην προσπάθεια που κάνουν για να μείνουν μακριά από περιπέτειες. Το παιχνίδι με την Αλκή είναι από αυτά που οι μαυροκόκκινοι περιμένουν πολλά από τους δύο πρώτους σκόρερ τους και να συμβάλουν τα μέγιστα ώστε οι Αραδιππιώτες να καταφέρουν να πάρουν το μέγιστο των βαθμών που δεν είναι τίποτα λιγότερο από τη νίκη.

Ο Κώστας Καϊάφας βλέπει το κλίμα να είναι πολύ καλό και αισιοδοξεί ότι η ομάδα του θα καταφέρει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Σίγουρα, η αντίπαλος έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει πολλές ζημιές στην τρέχουσα σεζόν και στην έδρα του θα παλέψει και αυτός για τη νίκη. Αυτό δείχνει και την κρισιμότητα του αγώνα, καθώς όποιος κερδίσει θα απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ