aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣTo... γερό «λίφτινγκ» και το νέο στοίχημα του Καϊάφα

To… γερό «λίφτινγκ» και το νέο στοίχημα του Καϊάφα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Απόλυτη εμπιστοσύνη στον Κώστα Καϊάφα έχει η διοίκηση του Ερμή, η οποία οραματίζεται μια δυνατή ομάδα υπό τις οδηγίες του Κύπριου τεχνικού. Ο φιλόδοξος προπονητής έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά και στόχος είναι να υπάρξει συνέχεια. Ενόψει της νέας σεζόν, για μία ακόμη φορά ο Ερμής θα κάνει «λίφτινγκ». Θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές και ήδη οι πλείστοι ποδοσφαιριστές έχουν δει την πόρτα  εξόδου.

Ο Καϊάφας θα πρέπει να χτίσει μια νέα ομάδα. Ένα σύνολο που θα είναι σε θέση να εκπληρώσει τον στόχο της εξάδας. Αν είναι εφικτό ή όχι, ο χρόνος θα το δείξει. Πολλά θα εξαρτηθούν από το ύψος του προϋπολογισμού και τις επιλογές ποδοσφαιριστών. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα της Αραδίππου θα είναι  εντελώς διαφορετική τη νέα χρονιά. Θα είναι ένα νέο στοίχημα για τον Ερμή και τον Καϊάφα.  Οι «φτεροπόδαροι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα, που θα γίνει τη Δευτέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ