aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΤην κατασκόπευσε και ξέρει πού θα «χτυπήσει»

Την κατασκόπευσε και ξέρει πού θα «χτυπήσει»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο προπονητής του Ερμή Νίκος Παναγιώτου παρακολούθησε τον προχθεσινό εξ αναβολής αγώνα της Δόξας κόντρα στην ΑΕΚ στο ΓΣΖ και μάζεψε χρήσιμες πληροφορίες για την ομάδα της Κατωκοπιάς, την οποία θ’ αντιμετωπίσουν οι «φτεροπόδαροι» στο Μακάρειο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Ο Κύπριος τεχνικός πήρε μπόλικες σημειώσεις και πλέον θα προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα για τον αγώνα της Κυριακής. Ήδη δούλεψε αρκετά με τους παίκτες του στα σημεία που θεωρεί ότι ο αντίπαλος θα ομάδα αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα προβλήματα και πιστεύει ότι ο Ερμής θα πάρει το «διπλό» εάν και εφόσον οι οδηγίες του εφαρμοστούν και στο γήπεδο.

Το παιχνίδι με τη Δόξα κρίνεται από πολλούς σημαντικό όσον αφορά τη μετέπειτα πορεία της ομάδας, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής έθεσε ως στόχο την είσοδο στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος και τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζει αν θέλει να υλοποιήσει ένα φιλόδοξό του στόχο.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, η ομάδα της Αραδίππου έχει τα γνωστά προβλήματα, με τον τραυματία Μιγκέλ Άλμπα και τους τιμωρημένους με κάρτες Χριστόφ και Μασίνουα. Με αυτά τα δεδομένα θα έχουμε μία αλλαγή στο αρχικό σχήμα και θ’ αφορά στον παίκτη που θα πάρει τη θέση του Χριστόφ, ενώ δεν πρέπει να αποκλείουμε να γίνει άλλη μια κίνηση, με τον Ντα Σίλβα να διεκδικεί φανέλα βασικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ