aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΘέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ για το «άλμα»

Θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ για το «άλμα»

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Με την ψυχολογία στα ύψη θα υποδεχθεί ο Ερμής αύριο στο «Αμμόχωστος»  τη Δόξα. Μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής σε βάρος του ΑΠΟΕΛ, στο ντεμπούτο του Δημήτρη Δασκαλάκη στον πάγκο της ομάδας, οι ελπίδες των «φτεροπόδαρων» για παραμονή στην κατηγορία αναπτερώθηκαν. Η ομάδα της Αραδίππου μείωσε τη διαφορά από την «ασφαλή» ζώνη και τη Δόξα (προσεχής αντίπαλος) στους τέσσερις βαθμούς (εκκρεμεί ο αγώνας Δόξα – Καρμιώτισσα).

Απέναντι στην ομάδα της Κατωκοπιάς, ο Ερμής έχει τη «χρυσή» ευκαιρία να μειώσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά, ενισχύοντας αυτομάτως τις πιθανότητες για παραμονή. Ο Ελλαδίτης τεχνικός θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ που βρίσκεται η ομάδα του και να πάρει τη δεύτερη σερί νίκη ως προπονητής της. Παράλληλα σε περίπτωση που καταφέρει η αραδιππιώτικη ομάδα να κάνει το δύο στα δύο θα είναι κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν.

Εκτός πλάνων βρίσκεται ο Αρσένιο Βάλμπορτ, ενώ οι πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Ηλίας Γεωργίου είναι μοιρασμένες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ