aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΤεστ γι’ αυτούς που δεν… γέμισαν το μάτι

Τεστ γι’ αυτούς που δεν… γέμισαν το μάτι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι θα δώσει ο Ερμής σήμερα με αντίπαλο τη Δόξα. Η σημερινή φιλική αναμέτρηση θα γίνει στην Κυπερούντα, θα αρχίσει στις 17:00 και θα είναι πιο αξιόπιστο τεστ για τους ποδοσφαιριστές του Κώστα Καϊάφα. Διότι στο πρώτο με τον ΑΠΟΕΛ, οι «φτεροπόδαροι» βρίσκονταν στις πρώτες ημέρες έναρξης της προετοιμασίας τους.

Ένα φιλικό λοιπόν μέσα από το οποίο αναμένεται να βγουν και κάποια συμπεράσματα σε σχέση με κάποιους ποδοσφαιριστές. Όπως διαρρέει από τις τάξεις του συλλόγου της Αραδίππου, μερικοί δεν δείχνουν τα στοιχεία για τα οποία αποκτήθηκαν και είναι πολύ πιθανόν να τεθεί θέμα αποδέσμευσής τους. Ο Κώστας Καϊάφας θα δοκιμάσει συστήματα και ποδοσφαιριστές και θα πάρει μπόλικες σημειώσεις.

Η αποστολή του Ερμή θα αναχωρήσει αμέσως μετά το παιχνίδι για να επιστρέψει στη βάση της στην Αραδίππου και δεν αποκλείεται να προκύψουν και σημαντικές εξελίξεις στις επόμενες μέρες. Όπως για παράδειγμα αν θα προκύψει αποδέσμευση ή ενίσχυση. Η προσοχή στο μετεγγραφικό σκηνικό εστιάζεται στην απόκτηση επιθετικού κορυφής. Οι μαυροκόκκινοι έχουν μεγάλη ανάγκη απόκτησης στράικερ και μάλιστα θέλουν να εντάξουν στις τάξεις τους ποδοσφαιριστή που θα διαθέτει την ποιότητα ώστε να κάνει τη διαφορά.

Στόχος είναι να διαθέτει ύψος και εκτελεστική δεινότητα και ο Καϊάφας μαζί με τους συνεργάτες του είναι στο ψάξιμο για έναν ποδοσφαιριστή με αυτά τα χαρακτηριστικά και εντός των οικονομικών δυνατοτήτων του συλλόγου της Αραδίππου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ