aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΤα πρώτα δείγματα του νέου Ερμή

Τα πρώτα δείγματα του νέου Ερμή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Για άλλη μία σεζόν, ο Ερμής χτίζεται από το μηδέν. Ο Κώστας Καϊάφας δημιουργεί ένα νέο σύνολο και ελάχιστοι παίκτες συνεχίζουν από πέρυσι. Απέναντι στη Δόξα το απόγευμα της Τετάρτης (2-2), ο Κύπριος τεχνικός χρησιμοποίησε το σύστημα 4-3-3.

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Φινιρίδης, δεξιός μπακ ο Μαλόν, αριστερός ο Βολκόφ και κεντρικοί αμυντικοί οι Ταραλίδης – Κουατσίκα. Στη μεσαία γραμμή οι Σάντρο και Ντίντακ και λίγο πιο μπροστά τους ο Μαρτίνιουκ. Στα δεξιά της επίθεσης κινείτο ο Κυπριανού, αριστερά ο Γεωργίου και στην κορυφή ο Κεϊτά. Αυτό καθότι ο Καϊάφας επιθυμεί να βλέπει ταχύτητα και φρεσκάδα στοιχεία στα οποία ποντάρει πολύ τη νέα σεζόν.

Χθες και σήμερα η τεχνική ηγεσία έχει παραχωρήσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι επιστρέφουν στις προπονήσεις από αύριο. Πολύ πιο χρήσιμα και σημαντικά συμπεράσματα θα βγουν στο επόμενο φιλικό της ομάδας, μιας και όσο περνά ο χρόνος αναμένεται να ανεβαίνει και η ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών, ενώ αυτοί που θα προορίζονται για βασικοί θα παίρνουν περισσότερο χρόνο. Στα μετεγγραφικά θα γίνουν κάποιες κινήσεις ακόμη. Γίνεται προσπάθεια γι’ απόκτηση επιθετικού ποδοσφαιριστή, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και αποχωρήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ