aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΣτον Αγρό η προετοιμασία του Ερμή

Στον Αγρό η προετοιμασία του Ερμή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Για μία ακόμη χρονιά ο Ερμής θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Κύπρο και συγκεκριμένα στον Αγρό. Οι «φτεροπόδαροι» δεν επιθυμούν τα εκτός Κύπρου ταξίδια για την προετοιμασία και με αυτό τον τρόπο εξοικονομούν και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Η προετοιμασία θα αρχίσει στις 2 Ιουλίου και η αποστολή θα μεταβεί στον Αγρό στις 15 του ίδιου μήνα. Για την ώρα δεν έχουν διευθετηθεί τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα, όμως γίνονται επαφές για να κλείσει και αυτό το θέμα το συντομότερο. Στον Αγρό η ομάδα της Αραδίππου θα μείνει 10 μέρες.

Όσον αφορά στην έδρα που θα χρησιμοποιήσει ο Ερμής για τη νέα αγωνιστική περίοδο, επιθυμία της διοίκησης είναι να επιστρέψει στο «Αμμόχωστος», όμως δεν αποκλείεται να παραμείνει στο ΓΣΖ αν δεν βρεθεί η κατάλληλη λύση.

Έχει γίνει μία συνάντηση του Φανιέρου με τους Καϊάφα και Μιχαΐλοβιτς και ο σχεδιασμός προχωρά. Από το υφιστάμενο ρόστερ ακόμη δεν έχει υπογράψει ο Τσίνα που λογικά θα βάλει την υπογραφή του, ενώ υπάρχουν επαφές με τον Αρτάβε για ένα αναθεωρημένο συμβόλαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ