aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΣτο «σεργιάνι» ξανά ο Φανιέρος, τέλος ο Ντε Ντέους - Παρελθόν κι ο Εμπαλό

Στο «σεργιάνι» ξανά ο Φανιέρος, τέλος ο Ντε Ντέους – Παρελθόν κι ο Εμπαλό

Παρελθόν από τον Ερμή αποτελεί ο Ζοάο ντε Ντέους. Ο Πορτογάλος τεχνικός, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των «φτεροπόδαρων» υπέβαλε την παραίτησή του και η ομάδα της Αραδίππου θα συνεχίσει με υπηρεσιακό προπονητή τον Δημήτρη Δασκαλάκη έως ότου βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Ο Ντε Ντέους είναι ο δεύτερος προπονητής που φεύγει από τον Ερμή, καθώς προηγήθηκε ο Κώστας Καϊάφας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ανέλαβε πλήρως το βάρος της χθεσινής ήττας ο Ζοάο ντε Ντέους, φάνηκε και στις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα. Το ήθος ,η ευσυνειδησία και ο επαγγελματισμός του, τον έσπρωξαν να υποβάλει την παραίτηση του στην διοίκηση του σωματείου μας σήμερα. Το Δ.Σ έκανε αποδεκτή την απόφαση του ευχόμενος εε αυτόν ότι καλύτερο στο μέλλον προσωπικά και επαγγελματικά. Την ομάδα μας θα προπονεί μέχρι την πρόσληψη του νέου προπονητή ο Δημήτρης Δασκαλάκης μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο».

Από εκεί και πέρα, παρελθόν αποτελεί ο Σάντρο Εμπαλό και όχι ο Ιβάν Μαλόν, όπως λανθασμένα διέρρευσε προ μερικών ημερών. Σύντομα θα αποτελέσουν κι άλλοι παίκτες παρελθόν. Ο Πορτογάλος αμυντικός, είναι ο τρίτος παίκτης που ακολουθεί, μετά τους Βλαντιμίρ Βολκόφ και Μαρσέλ Εσομπρέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ