aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΣτο οπλοστάσιο ο Σεκού Κεϊτά

Στο οπλοστάσιο ο Σεκού Κεϊτά

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το τιτίβισμα του δημοσιογράφου Μπέντζαμιν Κούρεζ που έκανε λόγο για κάθοδο του Σεκού Κεϊτά στην Κύπρο για λογαριασμό κυπριακής ομάδας αληθεύει. Όπως αποκάλυψε το goal.com.cy, o 24χρονος διεθνής επιθετικός με την Εθνική Γοινέας αναμενόταν χθες στη χώρα μας για να υπογράψει στον Ερμή, με τον οποίο έχει συμφωνήσει σε όλα. Ο Κεϊτά, ο οποίος αποχωρεί από τη γαλλική Ρεντ Σταρ ΦΚ, θα ντυθεί στα μαυροκόκκινα και θα ενισχύσει τους «φτεροπόδαρους» στη νέα σεζόν.

Ο νεαρός φορ αγωνίστηκε στο παρελθόν στις Χορόγια (2011), Αλκομπέντας (2011-12/15 συμμετοχές, 7 γκολ), Ατλέτικο Μαδρίτης Γ (2013-14/34 συμμετοχές, 8 γκολ), Ατλέτικο Μαδρίτης Β (2014-16/22 συμμετοχές, 4 γκολ) και δανεικός στην Εβιάν (2015-16/24 συμμετοχές, 6 γκολ). Η εφημερίδα «Goal» είχε επανειλημμένα γράψει και φωτογραφήσει ότι ο Ερμής ετοιμαζόταν να κάνει μετεγγραφή ενός παίκτη με προϋπηρεσία σε μεγάλο σύλλογο.

Ο Κεϊτά έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της Ατλέτικο Μαρδίτης στο ματς κυπέλλου με τη Χοσπιτάλετ στις 18 Δεκεμβρίου 2015, σε ηλικία 19 ετών. Έκτοτε δεν αγωνίστηκε ξανά στην πρώτη ομάδα, αλλά φόρεσε τη φανέλα των «ροχιμπλάνκος» στις μικρότερες ομάδες με επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ