aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΣτο… αέρα η συμμετοχή του Βολκόφ

Στο… αέρα η συμμετοχή του Βολκόφ

Ένα απρόοπτο αγωνιστικό πρόβλημα προέκυψε στον Ερμή, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης της ομάδας ενόψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ στο «Αμμόχωστος». Ο Βλαδιμίρ Βολκόφ ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις και ως εκ τούτου η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Εάν ο 32χρονος αμυντικός δεν είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί, ο Κώστας Καϊάφας δεν πρόκειται να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του, ειδικά σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι με υψηλές απαιτήσεις.

Οι πιθανότητες ο Μαυροβούνιος στόπερ να κάνει παρέα του τιμωρημένου Κεϊτά είναι περισσότερες από το να τον δούμε να παίρνει φανέλα για ν’ αγωνιστεί απέναντι στους κιτρινοπράσινους της Λάρνακας. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του προπονητή τους, ο οποίος καλείται να επιλέξει τους πιο ετοιμοπόλεμους για να τους ρίξει στο παιχνίδι.

Θυμίζουμε ότι ο Κώστας Καϊάφας δεν θα βρίσκεται στον πάγκο των «φτεροπόδαρων» καθώς θα εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, γι’ αυτό την ευθύνη της καθοδήγησης της ομάδας θα έχει ο Δημήτρης Δασκαλάκης ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα βοηθού προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ