aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΣτην Λεμεσό για το κέρδος ο Ερμής

Στην Λεμεσό για το κέρδος ο Ερμής

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στον Ερμή δεν έχουν αυταπάτες. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η αναμέτρηση με την ΑΕΛ θα είναι πολύ δύσκολη. Και γίνεται ακόμη πιο δύσκολη μιας και η ομάδα της Λεμεσού «καίγεται» για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς μιας και θέλει να επιστρέψει μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «φτεροπόδαροι» απ’ την πλευρά τους δεν πηγαίνουν στο Τσίρειο για βόλτα. Πηγαίνουν με απαιτήσεις και στόχο το βαθμολογικό όφελος. Κάτι που δεν θα είναι καθόλου εύκολο, όμως επιβάλλεται να παλέψουν και να διεκδικήσουν κάθε πιθανότητα. Ο Ντε Ντέους δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντε Μέλο, ενώ είναι πολύ πιθανό ο Αραμπατζής που δεν είναι απόλυτα έτοιμος να μείνει στον πάγκο και να πάρει φανέλα βασικού ο Παπαδόπουλος.

Αυτό που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός από την ομάδα του είναι να μπορέσει να βελτιώσει την εικόνα της στο επιθετικό κομμάτι. Εκεί είναι που «πονάει» περισσότερο ο Ερμής και εκεί είναι που χρειάζεται να βρει τρόπους να γίνει πιο επικίνδυνος και πιο αποτελεσματικός απέναντι από την αντίπαλη εστία. Δεν αποκλείεται ο Ντε Ντέους να κάνει και 2-3 αλλαγές στο αρχικό του σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ