aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΣτη Λεμεσό για να κάνει ζημιά

Στη Λεμεσό για να κάνει ζημιά

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Διατεθειμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και να πάρει βαθμό ή βαθμούς απέναντι στο μεγάλο φαβορί, τον Απόλλωνα, παρουσιάζεται ο Ερμής. Οι παίκτες του Κώστα Καϊάφα προετοιμάστηκαν εντατικά αυτή την εβδομάδα, με στόχο να παρουσιαστούν πανέτοιμοι σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι για να κάνουν τη ζημιά και την έκπληξη μέσα στο Τσίρεο.

Μία σκέψη που έγινε από την τεχνική ηγεσία είναι να αγωνιστεί με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, όμως η ίωση που ταλαιπωρεί τον Εμπαλό ίσως αλλάξει το πλάνο του Καϊάφα. Δεδομένα εκτός είναι οι Κεϊτά, Μαλόν και Βολκόφ, ενώ ο Εμπαλό προπονήθηκε κανονικά χθες, είναι στην αποστολή αλλά δεν είναι βέβαιο αν θα είναι και στην ενδεκάδα. Ο Κύπριος τεχνικός προβληματίστηκε για αρκετές θέσεις και δεν αποκλείεται σε κάποιες περιπτώσεις να αποφασίσει ακόμη και την τελευταία στιγμή.

Παίζεται» μία θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, ανάμεσα σε Δημητρίου και Ψάλτη, όπως και αν θα αγωνιστεί με δύο ή τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Στην κορυφή της επίθεσης τη θέση διεκδικούν με ίσες πιθανότητες οι Εσομπέ και Μαύρου. Σενάρια αρκετά, με τον Ερμή να θέλει να εκπλήξει και θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» κυρίως στις γρήγορες αντεπιθέσεις, θέλοντας ταυτόχρονα να κρατήσει τις ισορροπίες κυρίως στην αμυντική και τη μεσαία γραμμή. Οι σωστές αποστάσεις των γραμμών και να κλείσει τους χώρυς, είναι κάτι που θα επιδιώξει ο Ερμής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ