aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΣε διπλό ταμπλό ο Παναγιώτου

Σε διπλό ταμπλό ο Παναγιώτου

Σε δύο κατευθύνσεις έχει στρέψει την προσοχή του ο Νίκος Παναγιώτου. Ο προπονητής του Ερμή έχει την ευθύνη της προετοιμασίας για το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος και παραλλήλως, ασχολείται με το κλείσιμο του μετεγγραφικού σχεδιασμού. Το έργο του Κύπριου προπονητή μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς η ομάδα χρειάζεται πολλή δουλειά σε θέματα ομοιογένειας.

Κάτι φυσιολογικό από τη στιγμή που έγιναν πολλές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό. Πολλοί νέοι παίκτες προϋποθέτουν χρόνο για να προσαρμοστούν στη χώρα μας, από τη στιγμή που αρκετοί από αυτούς είναι πρωτοεμφανιζόμενοι. Παραλλήλως, η τεχνική ηγεσία προσπαθεί να περάσει την αγωνιστική φιλοσοφία, σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι άγνωστοι μεταξύ τους.

Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια είναι η μετάθεση του αγώνα της πρεμιέρας με τον ΑΠΟΕΛ σε μεταγενέστερο στάδιο. Γεγονός που σημαίνει ότι η πρώτη υποχρέωση για τη σεζόν 2017-18 δεν θα γίνει το Σαββατοκύριακο 19-20 Αυγούστου, μα μία εβδομάδα αργότερα. Την Κυριακή 27 Αυγούστου θα αναμετρηθεί στο Μακάρειο με τη Δόξα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Ο Παναγιώτου προσπαθεί να πετύχει το μοντάρισμα της ομάδας μέσω των προπονήσεων, μα και των φιλικών. Προχθές, ο Ερμής ηττήθηκε με 0-1 στην Αθηένου από τον Οθέλλο και σήμερα θα αναμετρηθεί με την Πάφο στο Παφιακό (18:30).

Όσο για την προσπάθεια για την ενίσχυση, όπως γράψαμε και χθες, οι μαυροκόκκινοι στοχεύουν στην απόκτηση τουλάχιστον τριών ποδοσφαιριστών. Έναν σέντερ φορ με ευχέρεια να αγωνίζεται και ως εξτρέμ, έναν ανασταλτικό χαφ και έναν σέντερ μπακ. Τέλος, αν εντοπιστεί καλός ποδοσφαιριστής κάτω των 22 ετών, θα αποκτηθεί. Ο Αύγουστος λοιπόν βρήκε τον Παναγιώτου με βαρυφορτωμένο πρόγραμμα, προκειμένου να παρουσιάσει έτοιμο τον Ερμή σε θέματα αγωνιστικής παρουσίας και στελέχωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ