aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠρώτα η παραμονή, μετά ο Καϊάφας…

Πρώτα η παραμονή, μετά ο Καϊάφας…

Όλα δείχνουν ότι η συνέχιση ή όχι της συνεργασίας με τον Κώστα Καϊάφα στον πάγκο της ομάδας του Ερμή και τη νέα σεζόν, θα ξεκαθαρίσει με την οριστική διασφάλιση της παραμονής της ομάδας στην Α’ Κατηγορία. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει προφορική συμφωνία, όμως ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει σύντομα αφού υπάρχει ικανοποίηση για το έργο που επιτελεί ο Κύπριος τεχνικός και οι συνεργάτες του.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι ο Καϊάφας θα παραμείνει στους «φτεροπόδαρους» και για τη σεζόν 2018-19, στην οποία θα επιδιώξει να δημιουργήσει ένα πιο ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις στο νέο πρωτάθλημα. Τη δεδομένη στιγμή, η ομάδα βρίσκεται επικεντρωμένη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πάφο, την προσεχή Δευτέρα, στην οποία θέλει να φθάσει στη νίκη για να ξεκαθαρίσει το συντομότερο η μαθηματική παραμονή στην Κατηγορία.

Το κλίμα είναι αρκετά καλό στα αποδυτήρια και το γεγονός ότι, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα είναι κάτι που δίνει τη δυνατότητα στην τεχνική ηγεσία να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Αν καταφέρει ο Ερμής και πάρει το τρίποντο απέναντι στη φορμαρισμένη Πάφο, τότε θα κάνει άλλο ένα βήμα για υλοποίηση του στόχου του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ