aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠρόγραμμα βουνό μετά τη Δόξα…

Πρόγραμμα βουνό μετά τη Δόξα…

TOY ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ξεκούραση, χαλάρωση και χαμόγελα. Αυτά τα τρία στοιχεία επικρατούν στον Ερμή τη δεδομένη στιγμή μετά και τη σημαντική νίκη από κάθε άποψη επί της Πάφος FC με 3-0. Το γεγονός ότι η ομάδα κέρδισε σε ένα παιχνίδι-κλειδί δίνει τη δυνατότητα στον Πορτογάλο τεχνικό να δουλέψει κάτω από μεγαλύτερη ηρεμία και αποφασιστικότητα ενόψει της συνέχειας.

Το ματς με τη Δόξα που ακολουθεί είναι κάτι περισσότερο από σημαντικό. Για πολλούς είναι και κομβικό και ας είμαστε ακόμη αρκετά νωρίς στο πρωτάθλημά μας.
Βλέποντας κανείς το πρόγραμμα που έχει μπροστά του ο Ερμής, μπορεί να αντιληφθεί γιατί είναι τόσο σημαντικό το ματς με την ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα. Μετά τη Δόξα, ο Ερμής θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με τις Ανόρθωση και ΑΕΛ, ακολούθως θα φιλοξενήσει την Αλκή και θα κλείσει το 2018 με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Επομένως, θα πρέπει τουλάχιστον να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και να πάρει έξι βαθμούς απέναντι στην ομάδα της Κατωκοπιάς και τους κυανέρυθρους, με στόχο να πάει με καλή ψυχολογία στα παιχνίδια «φωτιά» εκτός έδρας, μπας και διεκδικήσει κάτι καλό.

Ο Ντε Ντέους είναι αλήθεια άλλαξε αρκετά στα αποδυτήρια, έφερε ένα κύμα αισιοδοξίας, όμως αυτό θα φανεί και στη συνέχεια κατά πόσο θα μπορέσει ο Ερμής να αποκτήσει σταθερότητα στον αγωνιστικό χώρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ