aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠονοκέφαλος ο αντι-Βολκόφ

Πονοκέφαλος ο αντι-Βολκόφ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο τραυματισμός του Βλάντιμιρ Βολκόφ και η πιθανή απουσία του από την αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ έχει «πονοκεφαλιάσει» τον Κώστα Καϊάφα, καθώς θα είναι απών και ο Μάριου Δημητρίου.

Η συμμετοχή του Μαυροβούνιο αμυντικού θα κριθεί την τελευταία στιγμή και αποτελεί ερωτηματικό αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Μία επιλογή είναι ο Πηλέας, που αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Ανόρθωση. Αν εγγραφεί εγκαίρως στην ΚΟΠ θα διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα με το «καλημέρα» της παρουσίας του στην ομάδα.

Άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και οι «φτεροπόδαροι» είναι πανέτοιμοι για να παλέψουν και να διεκδικήσουν βαθμό ή βαθμούς κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Όλοι αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης, όμως ταυτόχρονα αυτό τους δίνει ένα κίνητρο παραπάνω για να υπερβάλουν εαυτούς και να παλέψουν για ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Ο Κύπριος τεχνικός δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα. Ένα-δυο ερωτηματικά που υπάρχουν θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία στιγμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ