aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠίστη για κέρδος, πρόβλημα με Βολκόφ

Πίστη για κέρδος, πρόβλημα με Βολκόφ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα εξελίσσεται η προετοιμασία του Ερμή ενόψει του εξαιρετικά δύσκολου αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Μπορεί οι «φτεροπόδαροι» να έχουν μπροστά τους ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, όμως έχουν αυτοπεποίθηση και πίστη ότι μπορούν να τα καταφέρουν και να πάρουν κέρδος.

Ειδικά μέσα στην έδρα της η ομάδα της Αραδίππου θέλει να δημιουργήσει μία δυναμική. Ο Καϊάφας έχει καταφέρει μαζί με τους συνεργάτες του να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο βελτιώνεται συνεχώς, και εκτιμάται ότι με τον ΑΠΟΕΛ η εικόνα της ομάδας θα είναι ακόμη καλύτερη σε σχέση με το νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στην Αλκή.

Με ενοχλήσεις αποχώρησε ο Βλαδιμίρ Βολκόφ από την προπόνηση της Τρίτης με αποτέλεσμα τη δεδομένη στιγμή να είναι εξαιρετικά αμφίβολος ενόψει και του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, μιας και υπάρχουν φόβοι για θλάση. Αμφίβολος παραμένει και ο Μάριος Δημητρίου ο οποίος δεν είναι σε θέση να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς. Αυτό σημαίνει ότι ενόψει γαλαζοκίτρινων, ο Καϊάφας έχει δυο προβλήματα, με αυτό του Βολκόφ να είναι πιο σοβαρό μιας και ήταν βασικός στα δυο πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Μία λύση για τα αριστερά θα είναι ο Πηλέας, αν και εφόσον ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ