aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Πιο δύσκολο απ’ αυτό με τον ΑΠΟΕΛ»

«Πιο δύσκολο απ’ αυτό με τον ΑΠΟΕΛ»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με πάσα σοβαρότητα αλλά και αποφασιστικότητα αντιμετωπίζουν στον Ερμή την αναμέτρηση που ακολουθεί με το Παραλίμνι. Κι αυτό γιατί, η ομάδα θέλει πέρα από καλές εμφανίσεις να μαζέψει και βαθμούς. Δεν είναι τυχαίο που ο τεχνικός διευθυντής του Ερμή, Κυριάκος Χατζηχαραλάμπους, μιλώντας στο «Goal» τόνισε ότι το παιχνίδι με το Παραλίμνι είναι πιο δύσκολο και από αυτό που προηγήθηκε με τον ΑΠΟΕΛ.

«Η κακοτυχία συνεχίστηκε και στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ. Πήραμε πολύ λιγότερα απ’ όσα δώσαμε. Κάναμε εξαιρετική εμφάνιση αλλά δεν συνοδεύτηκε με κέρδος. Βλέπουμε μπροστά. Επικεντρωθήκαμε  αποκλειστικά στο ματς με το Παραλίμνι», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι και προσωπικά το θεωρώ δυσκολότερο απ’ αυτό που προηγήθηκε με τον ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα και να είμαστε ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια. Ελπίζω και πιο τυχεροί».

Και κατέληξε: «Έχουμε αγωνιστικά προβλήματα, θα απουσιάζει και ο προπονητής μας από τον πάγκο αλλά θεωρώ πως δεν θα επηρεάσουν την ομάδα και πάμε στο Παραλίμνι με μοναδικό στόχο τη νίκη».

Ενόψει του προσεχούς αγώνα, δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Κεϊτά και ο τραυματίας Ππούνας. Ανεβάζουν ρυθμό οι Βολκόφ, Μαλόν και Δημητρίου και είναι πιθανό να τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Λογικά ο Καϊάφας θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα του. Παρά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και υπάρχει αποφασιστικότητα, έτσι ώστε οι «φτεροπόδαροι» να πανηγυρίσουν τη δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ