aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠιο άνετος από ποτέ…

Πιο άνετος από ποτέ…

Η νέα επιτυχία του Ερμή απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα έχει φέρει άλλο αέρα στο στρατόπεδο των «φτεροπόδαρων». Οι 27 βαθμοί που έχει σήμερα η ομάδα της Αραδίππου αποτελούν έναν ικανοποιητικό αριθμό αν αναλογιστούμε ότι απέχει 10 βαθμούς από τη δεύτερη ομάδα που υποβιβάζεται άμεσα, ενώ έχει και απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Σίγουρα δεν τελείωσε τίποτα ακόμη, αλλά η πορεία των τελευταίων εβδομάδων επί Κώστα Καϊάφα έχει δώσει την ευκαιρία στον Ερμή να πάρει βαθιές ανάσες και να κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία.

«Δεν θα έχουμε τόσο άγχος και θα είμαστε πιο άνετοι στη συνέχεια τώρα που νικήσαμε. Αν χάναμε θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Αν ξεκινούσαμε έτσι από την αρχή θα μιλούσαμε για διαφορετικά πράγματα. Εμένα δεν με επηρεάζει η αλλαγή του προπονητή γιατί σε μια ομάδα έχω αλλάξει 8 προπονητές σε μια σεζόν», ανέφερε ο Γιάννης Ταραλίδης. Ο Ελλαδίτης είναι ένας εκ των ποδοσφαιριστών που έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή τους στα τελευταία παιχνίδια και έχει βοηθήσει σημαντικά την ομάδα. Θυμίζουμε ότι την Κυριακή ο Ερμής παίζει με την Ανόρθωση εκτός έδρας χωρίς να υπολογίζεται ο τιμωρημένος Μαρτίνιουκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ