aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠένθος στον Ερμή

Πένθος στον Ερμή

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερμής. Η ομάδα της Αραδίππου, θρηνεί τον χαμό του εκ των ιδρυτών μελών της ομάδας, Κυριάκου Μοσφιλιώτη.

Αναλυτικά: «Βαρύ Πένθος Στο Σωματείο μας. Ακόμα ένας μεγάλος έφυγε. Ξανά το μαύρο απλώθηκε πάνω από το σωματείο μας. Κυριάκος Μοσφιλιώτης ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Ερμή Αραδίππου. Πριν από 60 χρόνια ο Μοσφιλιώτης μαζί με άλλους οκτώ οραματιστές ίδρυσαν το σωματείο μας που έμελλε να γράψει και να συνεχίζει να γράφει την δίκη του ιστορία. Ο Κυριάκος Μοσφιλιώτης ήταν άνθρωπος , ήταν μαχητής ήταν οραματιστής, παιδί της εργατιάς και του μόχθου, τίμησε τη ζωή. Ευτύχησε να δει τα παιδιά του να αγωνίζονται στην ποδοσφαιρική ομάδα του σωματείου μας. Τον τιμούμε και εμείς σήμερα με το ύστατος χαίρε και την βαθιά εκτίμηση που θα υπάρχει εσαεί. Κυριάκο Μοσφιλιώτη εμείς η μεγάλη οικογένεια του Ερμή Αραδίππου δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Αιώνια σου η μνήμη…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ