aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΠαρουσιάστηκε σοβαρός και το πήρε ο Ερμής (video)

Παρουσιάστηκε σοβαρός και το πήρε ο Ερμής (video)

Ο Ερμής έκανε το… καθήκον του απέναντι στον Άρη ο οποίος από την Τετάρτη διαβαθμίστηκε στην δεύτερη κατηγορία. Οι φτεροπόδαροι επικράτησαν 4-1 επί των πρασίνων της Λεμεσού πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, με τους Ράντου να ανοίγει πρώτος το σκορ στο 18ο λεπτό με εκπληκτικό μακρινό σουτ, ενώ στο 33’ ο Μοντέιρο από κοντά διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα του. Στο δεύτερο μέρος ο Κυπριανού (53’) μόνος στην περιοχή πέτυχε το 3-0, και ο Κωνσταντίνου στο 74’ σκόραρε το τέταρτο γκολ για την ομάδα του. Το τέρμα της… τιμής πέτυχε ο Ιονίτσα μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Ερμής (Κώστας Καϊάφας): Αραμπατζής, Ταραλίδης, Ψάλτης, Κυπριανού (66′ Κωνσταντίνου), Ζαχάρια (79′ Πούννα), Αρτάβε, Νταμσέφσκι, Μπάουμαν, Μοντέϊρο, Μαρτίνιουκ, Τσούμου (66′ Εμεγκάρα)

Άρης (Νίκος Παναγιώτου): Νουρεντινόφσκι (71′ Κανανής), Μουλόπουλος, Μαμμίδης, Ευσταθίου, Α. Κυριάκου, Ε. Κυριάκου, Μαλεκκίδης, Ράντου, Ιονίτσα, Γιούσεφ (77′ Χαραλάμπους), Μαραγκουδάκης (29′ Αζίζ).

Σκόρερ: 18’ Ράντου, 33’ Μοντέιρο, 53’ Κυπριανού, 74’ Κωνσταντίνου / 80’ Ιονίτσα

Κίτρινες: Μοντέιρο / Ιονίτσα

Αποβολές:

Στάδιο: Γ.Σ.Ζ

Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος

Α’ Βοηθός: Γεωργίου Χαράλαμπος

Β’ Βοηθός: Χρίστου Ε. Χρίστος

4ος: Δημητρίου Βασίλης

Παρατηρητής Διαιτησίας: Παπαβαρνάβα Μιχάλης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ