aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠαλεύουν για την καλύτερη επιλογή

Παλεύουν για την καλύτερη επιλογή

Προσπάθειες για να κλείσουν το συντομότερο και ακραίο επιθετικό καταβάλλουν στον Ερμή, μετά το ναυάγιο που προέκυψε με τον Ελλαδίτη Αντώνη Ηλιάδη, ο οποίος «κόπηκε» στα εργομετρικά. Οι «φτεροπόδαροι» επιθυμούν την απόκτηση ενός εξτρέμ για να ολοκληρώσουν τον χειμερινό μετεγγραφικό τους σχεδιασμό. Ο Κώστας Καϊάφας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον πρόεδρο του συλλόγου Λούκα Φανιέρα για τα θέματα των μετεγγραφών και σύντομα θα πάρουν την απόφασή τους για τον εκλεκτό.

Έχουν προταθεί κάποιοι ποδοσφαιριστές μέσω των εκπροσώπων τους, όμως οι Αραδιππιώτες φαίνεται πως ψάχνουν κάτι καλύτερο, χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής οποιαδήποτε εξέλιξη. Ταυτόχρονα, οι μαυροκόκκινοι συνεχίζουν να προετοιμάζονται για το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΓΣΖ, από το οποίο θα απουσιάσει ο Άλεξ Κωνσταντίνου.

Επιστρέφουν και αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού οι Αραμπατζής και Ταραλίδης, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους. Ο Κώστας Καϊάφας δεν αποκλείεται να διαφοροποιήσει το πλάνο και την ενδεκάδα της ομάδας του, σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στην Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ