aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠαίρνει Ζαχάρια, τέλος ο Μασίνουα

Παίρνει Ζαχάρια, τέλος ο Μασίνουα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στο τελικό στάδιο της ενίσχυσης του ρόστερ του βρίσκεται ο Ερμής, ο οποίος έχει φέρει στην Κύπρο τον Ρουμάνο μέσο Ράντου Ζαχάρια. Πρόκειται για 28χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος πέρασε σχεδόν όλη του την καριέρα στην Γκαζ Μετάν, στην οποία έπαιξε συνολικά 189 παιχνίδια και πέτυχε επτά γκολ. Πέρσι είχε 33 συμμετοχές και είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να καλύψει και το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Ζαχάρια βρίσκεται στο τελικό στάδιο των επαφών με τη διοίκηση και πολύ σύντομα θα πέσουν οι υπογραφές για να ακολουθήσει η ανακοίνωση της μετεγγραφής.

Ο Νίκος Παναγιώτου έχει αξιολογήσει ως ιδανική την περίπτωση Ζαχάρια και θεωρεί ότι είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει τη νέα σεζόν. Όσον αφορά στην περίπτωση απόκτησης κεντρικού αμυντικού το θέμα με τον Μαξίμ Ιμερένκοφ δεν έχει κλείσει. Ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να βρεθεί στην Κύπρο τις προηγούμενες μέρες, καθώς παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με τα έγγραφά του. Εκτιμάται ότι ακόμη και σήμερα ίσως βρεθεί στο νησί μας για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του.

Ένας άλλος ποδοσφαιριστής που θα ενταχθεί στο ρόστερ του Ερμή είναι ο Θίο Γουίκς. Ο Λιβεριανός άσος παραχωρήθηκε πέρσι ως δανεικός στην Καμπάλα και τώρα επιστρέφει στον Ερμή και θα αποτελέσει μία σημαντική μονάδα για την ομάδα του Νίκου Παναγιώτου. Είναι ποδοσφαιριστής που κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή και είναι σε θέση να αποτελέσει ηγετική φυσιογνωμία. Πέρσι στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν έπαιξε σε 16 παιχνίδια πρωταθλήματος και πέτυχε δυο γκολ, ενώ σημείωσε άλλα πέντε στο Γιουρόπα Λιγκ.

Εξάλλου, παρελθόν αποτελεί ο Έντουαρτ Μασίνουα. Ο 33χρονος επιθετικός, ο οποίος πέρσι ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 13 τέρματα, ζήτησε αύξηση στο μισθό του κάτι που δεν αποδέχθηκε η διοίκηση. Στόχος είναι να αποκτηθεί άλλος ένας επιθετικός σε νεαρότερη ηλικία ο οποίος θα είναι σε θέση να αναπληρώσει και με το παραπάνω το κενό που αφήνει ο Μασίνουα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ