aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠάει για άλλους δύο ο Ερμής

Πάει για άλλους δύο ο Ερμής

Σε ακόμη δύο μεταγραφικές κινήσεις, θα προχωρήσει ο Ερμής, όπως δήλωσε στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα», ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παναγιώτου. Ο ένας θα είναι ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στα φτερά της επίθεσης και ο άλλος κεντρικός αμυντικός. Μάλιστα για τη θέση στα φτερά της επίθεσης υπάρχουν δύο υποψήφιοι, ο ένας εκ των οποίων αγωνίστηκε ξανά στην Κύπρο.

Όσον αφορά για το πώς βλέπει τη συνέχεια του πρωταθλήματος είπε: «Μπορεί το πρώτο παιχνίδι να μην πήγε όπως ονειρευόμασταν, όμως πιστεύω στην ομάδα μου και ξέρω ότι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Απλά μας λείπει η ομοιογένεια, χρειάζεται να γίνουμε περισσότερο ομάδα. Κάποιοι νέοι ποδοσφαιριστές πρέπει να δέσουν με την ομάδα, όμως αυτό θα έρθει σίγουρα στα επόμενα παιχνίδια».

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, η ήττα στην πρεμιέρα έχει σκορπίσει την απογοήτευση στο στρατόπεδο του Ερμή. Ο πρόεδρος Λούκας Φανιέρος μετά από τα άσχημα αποτελέσματα συνηθίζει να είναι παρών στην προπόνηση και να τα λέει με τους ποδοσφαιριστές. Ακόμη δεν το έχει πράξει ακόμη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα πάρει τα μέτρα του. Στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΚ, είπε πως στόχος είναι η πρώτη νίκη και οι τρεις βαθμοί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ