aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΏρα για βαθμούς…

Ώρα για βαθμούς…

TOY ΠΑΝΟY ΛΑΡΚΟY

Το ξεκίνημα για τον Ερμή στο πρωτάθλημα δεν ήταν αυτό που προσδοκούσαν στο σωματείο της Αραδίππου. Μετά τις πρώτες τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, είναι λογικό να υπάρχει μεγαλύτερη πίεση ενόψει της συνέχειας. Το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΖ, κρίνεται εξαιρετικά σημαντικό.

Οι Αραδιππιώτες γνωρίζουν ότι, δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών. Μοναδικός στόχος είναι το τρίποντο. Η εμφάνιση επί του Απόλλωνα, παρά την ήττα, έφερε κάποια χαμόγελα. Κι αυτό γιατί, υπήρξε βελτίωση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας. Κάποιοι μικροτραυματισμοί προέκυψαν στο πρόσφατο παιχνίδι δεν φαίνεται να προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία.

Ο Παναγιώτου θα στερηθεί της παρουσίας του Φρίμπονγκ, ο οποίος συμπλήρωσε ήδη τρεις κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Θεοδώρου, εφόσον ξεπεράσει κάποιες ενοχλήσεις που που τον κράτησαν εκτός από τον αγώνα με τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ