aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΟι επόμενες κινήσεις του  Καϊάφα

Οι επόμενες κινήσεις του  Καϊάφα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Απάντηση από ακραίο επιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται και στην κορυφή της επίθεσης, περιμένουν στον Ερμή. Πρόκειται για μία πολύ καλή περίπτωση, στην οποία οι «φτεροπόδαροι» αισιοδοξούν ότι, αν κλείσει θετικά, θα προσθέσει μπόλικη ποιότητα. Είναι παίκτης με ταχύτητα, που μπορεί να παίξει και στα «φτερά» και στην κορυφή, αλλά και ως δεύτερος επιθετικός.

Έχει παραστάσεις και από μεγάλη ομάδα της Ισπανίας από την οποία είχε ένα πέρασα και μέσα στη βδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει. Στόχος του Ερμή, τη δεδομένη στιγμή, είναι να αποκτήσει έναν αριστεροπόδαρο στόπερ, ένα «οκτάρι», δυο επιθετικούς και δυο τουλάχιστον ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται στα «φτερά» της επίθεσης. Με κάποιους ποδοσφαιριστές υπάρχουν επαφές και γίνονται προσπάθειες, όμως προκύπτουν και αρκετά εμπόδια που φρενάρουν τις εξελίξεις.

Προς το τέλος της οδεύει η περίπτωση Αγγελή Αγγελή μιας και όλα δείχνουν ότι ο ποδοσφαιριστής θα μείνει πολύ σύντομα ελεύθερος από τον Απόλλωνα και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «φτεροπόδαρους». Δίχως αμφιβολία είναι μία προσθήκη που θα δώσει ποιότητα στα μετόπισθεν. Αν όλα πάνε καλά, τότε η μετεγγραφή θα ολοκληρωθεί εντός της βδομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ