aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΟ Σιλβέστρος και 2+1 κινήσεις

Ο Σιλβέστρος και 2+1 κινήσεις

TOY ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός του Ερμή προχωρά και όπως έγραψε χθες το Goal.com.cy, ο Εύδωρας Σιλβέστρος (στο κέντρο στη φωτό) ετοιμάζεται να ενταχθεί στις τάξεις του. Ο 20χρονος εξτρέμ απέκτησε την ελευθέρα του από τον Απόλλωνα, τα βρήκε με τους «φτεροπόδαρους» και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Ο Κώστας Καϊάφας ποντάρει στους νεαρούς, άλλωστε το δείχνει με τη χρησιμοποίησή τους στα φιλικά, και ο Σιλβέστρος είναι άλλος ένας από αυτούς στους οποίους θέλει να στηριχθεί στη νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα, οι μαυροκόκκινοι ευελπιστούν ότι εντός της εβδομάδας θα κλείσουν τουλάχιστον τη μία από τις δύο βασικές εκκρεμότητές τους. Όπως έχουμε γράψει ξανά, θέλουν να εντάξουν στις τάξεις τους σέντερ φορ και εξτρέμ. Όσο το συντομότερο ενταχθούν στο πρόγραμμα προετοιμασίας τόσο το καλύτερο για τον Κύπριο προπονητή, ώστε να τους έχει όσο πιο έτοιμους γίνεται με την έναρξη του πρωταθλήματος.
Πέρα από τις δύο συγκεκριμένες κινήσεις, στο μυαλό του Καϊάφα και των συνεργατών του υπάρχει η σκέψη για απόκτηση σέντερ μπακ. Δεν αποτελεί ειλημμένη απόφαση και είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσω των επόμενων φιλικών.

Όσο για την προετοιμασία, άρχισε ξανά χθες με δύο προπονήσεις στην Αραδίππου. Η αποστολή του Ερμή επέστρεψε την περασμένη Τετάρτη από τον Αγρό, οι ποδοσφαιριστές πήραν ρεπό για δύο ημέρες και χθες μπήκαν ξανά στα βάσανα. Σήμερα θα προπονηθούν το πρωί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ