aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΟ πρόεδρος το πιστεύει για εξάδα...

Ο πρόεδρος το πιστεύει για εξάδα…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Ερμής δεν άρχισε καθόλου καλά το πρωτάθλημα, όμως η διοίκηση και ιδιαίτερα ο Λούκας Φανιέρος πιστεύουν ακόμη ότι μπορεί η ομάδα να εκπληρώσει τον στόχο της εξάδας. Ειδικά μετά το «διπλό» απέναντι στον Άρη, στην ομάδα της Αραδίππου αισιοδοξούν ότι θα μπορέσουν να ξεκινήσουν την αντεπίθεση με την οποία θα καλύψουν το χαμένο έδαφος.

«Ήμασταν βελτιωμένοι, δούλεψε η ψυχολογία και ήρθε η νίκη. Δεν άλλαξαν όλα από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά άλλαξαν κάποια πράγματα και πήραμε τη νίκη. Στόχος παραμένει η εξάδα. Δεν τελείωσε τίποτα», επισήμανε ο Λούκας Φανιέρος. Για τον Μιλόγεβιτς, ο διοικητικός ηγέτης του Ερμή, επισήμανε: «Ο νέος προπονητής έχει διαφορετική φιλοσοφία. Δουλειά έγινε και από τον Παναγιώτου. Ήταν θέμα ψυχολογίας, θέλαμε μια νίκη για να πάρουν τα πάνω τους οι ποδοσφαιριστές. Δουλεύει περισσότερο στην τακτική ο νέος προπονητής, δεν δέχεται λάθη».

Η προσοχή των «φτεροπόδαρων» είναι στην αυριανή αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ. Στόχος το βαθμολογικό κέρδος. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Αραμπατζής, Εμεγκάρα, Νταμσέφσκι, Κέζος και Λίλλης. Εκτός είναι και ο τραυματίας Γεωργιάδης, ενώ ο Φρίμπονγκ πιθανό να προλάβει, όπως και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Σοφρωνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ