aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΟ Λούκας Φανιέρος άρχισε να παίρνει μέτρα και θα συνεχίσει

Ο Λούκας Φανιέρος άρχισε να παίρνει μέτρα και θα συνεχίσει

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Την τρίτη του ήττα γνώρισε ο Ερμής στο πρωτάθλημα. Το 0-2 απέναντι στο Παραλίμνι είναι αποτέλεσμα το οποίο μόνο πίκρα και στεναχώρια φέρνει στους «φτεροπόδαρους». Πλήρωσαν τα λάθη τους και δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε έναν βαθμό.

Ο Λούκας Φανιέρος ίσως πάρει την απόφαση να προχωρήσει στην αποδέσμευση του Σάββα Μαγκαφά που είναι στο τεχνικό τιμ ως αναλυτής και δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και αλλαγές στο προπονητικό επιτελείο. Ο Αντρέας Μιχάηλ, πάντως, επιστρέφει στην ομάδα κάτω των 19 του Ερμή.

Μέσω των social media υπήρξε επίσημη τοποθέτηση – αντίδραση για το αποτέλεσμα στο Παραλίμνι: «Ό,τι λάθος κάναμε και σε αυτό το παιχνίδι το πληρώσαμε. Χάσαμε χωρίς να είναι καλύτερος ο αντίπαλός μας στον αγωνιστικό χώρο. Δεν ήμασταν σε καλή μέρα, αλλά θα μπορούσαμε εύκολα να αποφύγουμε τουλάχιστον την ήττα. Στα προηγούμενα παιχνίδια δημιουργήσαμε αρκετές επιθετικές προσπάθειες. Αυτό δεν έγινε τώρα, αλλά και πάλι στις λιγοστές ευκαιρίες που βρήκαμε δεν πετύχαμε γκολ, κάτι που έπραξε ο αντίπαλος και πήρε τη νίκη. Τώρα στη διακοπή μας περιμένει αρκετή δουλειά και επιβάλλεται η βελτίωση κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Τέτοιες ήττες μας… πληγώνουν στον Ερμή, αλλά θα πρέπει να μας κάνουν και σοφότερους όλους μας».

Από σήμερα λοιπόν η ομάδα της Αραδίππου θα δουλέψει ακόμη πιο σκληρά με στόχο να βελτιώσει τις αδυναμίες της και να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα. Μπορεί να έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής, όμως όταν η μπάλα δεν πάει στα δίχτυα, τότε υπάρχει θέμα. Και ο Ερμής στα τρία από τα τέσσερα του παιχνίδια δεν έχει σκοράρει, κάτι που δείχνει ότι χρειάζεται δουλειά στο τελείωμα των φάσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ