aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΜεσοαμυντική λειτουργία και δημιουργικότητα

Μεσοαμυντική λειτουργία και δημιουργικότητα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ερμή για τον εντός έδρας αγώνα με τη Δόξα, που θα διεξαχθεί μεθαύριο στο «Αμμόχωστος». Οι «φτεροπόδαροι» δεν θέλουν τίποτα λιγότερο πέρα από τη νίκη, μιας και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα θεωρηθεί αποτυχία.

Μετά από τη νίκη με 3-0 την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Πάφος FC, το κλίμα έχει αλλάξει για τα καλά και ο Ζοάο ντε Ντέους είχε την ευκαιρία να δουλέψει στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος πιο ήρεμα. Ο Πορτογάλος δίνει μεγάλη έμφαση στην καλή μεσοαμυντική λειτουργία, όμως ταυτόχρονα θέλει και επιθετικά η ομάδα του να είναι δημιουργική. Ο Κεϊτά έχει αρχίσει να παίρνει μπρος για τα καλά και δείχνει ότι μπορεί να πάρει την ομάδα από το χέρι και να την οδηγήσει σε σημαντικές επιτυχίες.

Αγωνιστικά, στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι Γκουλόν και Μαλόν, ενώ αμφίβολος είναι ο Κιπιάνι. Πάντως, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα, δύσκολα θα προχωρήσουν οι Αραδιππιώτες σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα τους. Το κλίμα είναι εξαιρετικό στις προπονήσεις, οι ποδοσφαιριστές δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση και η διοίκηση αισιοδοξεί ότι η ομάδα θα καταφέρει να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να το συνδυάσει με νίκη. Άλλωστε, απέναντι στη Δόξα ο Ερμής έχει καλή παράδοση εντός έδρας και θέλει να δώσει συνέχεια με μία ακόμη επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ