aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΜε τον Καϊάφα είναι… αλλιώς!

Με τον Καϊάφα είναι… αλλιώς!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ένας απολαυστικός Ερμής κατάφερε να κερδίσει πανάξια τον Ολυμπιακό (4-0) και να κάνει σημαντικό βήμα παραμονής. Οι «φτεροπόδαροι» παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, όπου σημείωσαν όλα τους τα γκολ, κατάφεραν να πάρουν ένα τρίποντο πολύ πιο εύκολα απ’ όσο ανέμεναν.

Είναι φανερό ότι η συμβολή του Κώστα Καϊάφα στη βελτιωμένη έκδοση του Ερμή στα τελευταία παιχνίδια, είναι πολύ μεγάλη. Ο Κύπριος τεχνικός κατάφερε από την πρώτη στιγμή να… κερδίσει τα αποδυτήρια και να δώσει κάτι διαφορετικό. Επίσης, οι μετεγγραφές που έγιναν τον Ιανουάριο έχουν συμβάλει πολύ στην καλή αγωνιστική παρουσία του Ερμή στα τελευταία παιχνίδια και η ομάδα δείχνει να βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Πλέον, απομένει να γίνει και η τέταρτη κίνηση ενίσχυσης, η οποία θα δώσει και περισσότερες επιλογές στην τεχνική ηγεσία. Αρκετοί μάνατζερ έχουν προτείνει ποδοσφαιριστές στους μαυροκόκκινους και οι αρμόδιοι του συλλόγου της Αραδίππου εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις, με στόχο να αποκτηθεί ένας ακραίος επιθετικός ο οποίος θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα και ουσιαστικά. Εκτιμάται ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα θα υπάρξει κατάληξη, έτσι ώστε εντός της βδομάδας να έρθει στην Κύπρο ο εκλεκτός για να αρχίσει προπονήσεις.

Παράλληλα, στον Ερμή άρχισαν ήδη να σκέφτονται τον επόμενο αγώνα που είναι εκτός έδρας με την Αλκή. Μια νέα νίκη θα επιτρέψει στον Ερμή να κάνει αποφασιστικό βήμα για να μείνει μακριά από περιπέτειες, γι’ αυτό όλοι στην ομάδα βλέπουν με πάσα σοβαρότητα την αναμέτρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ