aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΜε μικρή αποζημίωση, φεύγει ο Γκουλόν

Με μικρή αποζημίωση, φεύγει ο Γκουλόν

Ο Ντιμιτάρ Μακρίεφ θα φορέσει τη φανέλα του Ερμή. Ο Βούλγαρος τα βρήκε με τη διοίκηση του συλλόγου της Αραδίππου και εκτός απροόπτου θα επιστρέψει στο κυπριακό πρωτάθλημα. Ο έμπειρος επιθετικός έρχεται με στόχο να βοηθήσει τους «φτεροπόδαρους» στο κεφάλαιο του σκοραρίσματος, αφού έχουν παρουσιάσει χτυπητές αδυναμίες από την αρχή της σεζόν.

Πέρα από την απόκτηση καθαρόαιμου επιθετικού ο Ερμής κινείται για ενίσχυση με κεντρικό αμυντικό και δύο ακραίους επιθετικούς. Υπάρχουν κάποια ονόματα τα οποία βρίσκονται στο τραπέζι και σύντομα θα υπάρξουν νεότερα.

Εν τω μεταξύ, εξελίξεις έχουν προκύψει με τον Γκουλόν, ο οποίος έχει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και επιθυμεί να αποχωρήσει από τους μαυροκόκκινους. Η διοίκηση δεν έχει πρόβλημα να φύγει ο Γάλλος, όμως θέλει να πάρει μικρή αποζημίωση.

Τέλος, ο νέος τεχνικός Στέφανο Κούσιν θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία και να δει να αλλάζουν κάποια πράγματα από τη μεθαυριανή αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ