aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΜε καρδιά και νοοτροπία νικητή

Με καρδιά και νοοτροπία νικητή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ερμής κατάφερε να επιστρέψει, από την κόλαση στον παράδεισο. Το γεγονός ότι κατάφερε στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Ομόνοια να πάρει ένα βαθμό, σκοράροντας μέσα σε τέσσερα λεπτά δύο γκολ, κάτι λέει.

Δείχνει την πίστη που έχει η ομάδα της Αραδίππου στις δυνατότητές της και ότι ποτέ δεν το βάζει κάτω. Δείχνει ότι έχει το πνεύμα του νικητή, έχει παίκτες μαχητικούς, διεκδικητικούς και ένα προπονητή γεννημένο νικητή που δεν διστάζει να αναλάβει τις δικές του ευθύνες όταν στραβώνει το πράγμα.

Αυτό έκανε ο Νίκος Παναγιώτου και κόντρα στην Ομόνοια, αφού παραδέχθηκε το λάθος του μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια, για τον τρόπο που έστησε την ομάδα του. Στην πορεία του αγώνα τη βελτίωσε, την άλλαξε και στα τελευταία 20 λεπτά οι «φτεροπόδαροι» έβγαλαν μια διαφορετική εικόνα, που τους έφερε και τον ένα βαθμό. Μπορεί στο δεύτερο γκολ του Ερμή να προηγήθηκε φάουλ του Μπενγκά στον Χριστοδούλου, όμως αυτό δεν διαγράφει την πολύ καλή προσπάθεια που έγινε στα τελευταία στάδια της αναμέτρησης.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Λούκας Φανιέρος έριξε ευθύνες στον Νίκο Παναγιώτου και τον Σκεύο Χρίστου για τον τρόπο που στήθηκε η ομάδα, ενώ τόνισε ότι θα αποχωρήσει ο Στέλιος Αντωνίου που έχει ρόλο αναλυτή και βοηθού προπονητή.

«Σας δηλώνω και επίσημα την παραίτησή μου από την ομάδα. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι καθαρά προσωπικοί και εκτιμώ αφάνταστα τον πρόεδρο, τη διοίκηση και τον προπονητή που με άφησαν να αποχωρήσω στα μέσα του πρωταθλήματος. Θεωρώ υποχρέωσή μου να είμαι πάντα κοντά στην ομάδα και εύχομαι να υλοποιήσει τους στόχους της», ανέφερε ο Αντωνίου σε επιστολή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ