aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΚυπριανού και… στο βάθος Αλκή

Κυπριανού και… στο βάθος Αλκή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με τη διαφαινόμενη απόκτηση του Δημήτρη Κυπριανού, ο Ερμής ολοκληρώνει τον μετεγγραφικό του σχεδιασμό. Ήδη προχώρησε σε τρεις κινήσεις (Μοντέιρο, Αρτάμπε) και στην επανεγγραφή του Μπάουμαν με αποτέλεσμα να ενισχυθεί σημαντικά και να ελπίζει σε ακόμη καλύτερες μέρες. Ο Κυπριανού εντάσσεται στο ρόστερ των «φτεροπόδαρων» για να δώσει λύσεις στο δεξί «φτερό» της επίθεσης. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που προέρχεται από δυο γεμάτες σεζόν με τον Εθνικό Άχνας, ενώ έχει αγωνιστεί στο πρόσφατο παρελθόν σε ΑΕΚ και Αλκή με επιτυχία. Στα 25 του χρόνια δείχνει πιο ώριμος από ποτέ και ο Κώστας Καϊάφας πιστεύει ότι ο Κυπριανού μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και να δώσει λύσεις με την ταχύτητά του.

Πλέον στον Ερμή στρέφουν την προσοχή τους στην πολύ σημαντική, από κάθε άποψη, αναμέτρηση με την Αλκή στο «Αμμόχωστος». Στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των τριών βαθμών που θα δώσουν άλλον αέρα στους Αραδιππιώτες και θα τους κρατήσουν σε… απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη. Η καλή εμφάνιση του Ερμή στο προηγούμενο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά και η βελτίωση που δείχνουν οι παίκτες παιχνίδι με παιχνίδι είναι σημάδια που μόνο χαμόγελα και ικανοποίηση φέρνουν στη διοίκηση. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό και η νίκη κόντρα στην Αλκή είναι σημαντικό να επιτευχθεί, καθώς ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα.

Οι Αραδιππιώτες, μέχρι και την ολοκλήρωση της α’ φάσης του πρωταθλήματος, έχουν να αντιμετωπίσουν επίσης την ΑΕΛ (εκτός), τη Νέα Σαλαμίνα (εντός), την Ανόρθωση (εκτός), τον ΑΠΟΕΛ (εκτός) στο Κύπελλο και τον Άρη (εντός). Από αυτά τα παιχνίδια η ομάδα καλείται να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί, αξιοποιώντας κυρίως την έδρα της στα ματς με τη Νέα Σαλαμίνα και τον Άρη, ομάδες που έχουν κοινούς στόχους και φιλοδοξίες με τον Ερμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ