aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΚαταλήγει στον ακραίο επιθετικό

Καταλήγει στον ακραίο επιθετικό

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε επαφές με ακραίους επιθετικούς βρίσκεται ο Ερμής τις τελευταίες ημέρες, με στόχο να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης με έναν ικανό ποδοσφαιριστή. Ώς χθες είχαν ξεχωρίσει δύο με τρεις ποδοσφαιριστές, όμως δεν υπήρξε συμφωνία με κάποιον εξ αυτών. Τον τελευταίο λόγο θα έχει ο Λούκας Φανιέρος μιας και θα καθορίσει τον προϋπολογισμό που θα διατεθεί για την τελευταία κίνηση.

Ακόμη και εντός της ημέρας είναι πολύ πιθανό να προκύψουν εξελίξεις μιας και όσο περνούν οι ημέρες, μειώνονται οι πιθανότητες για ελεύθερες και αξιόλογες επιλογές στο μετεγγραφικό παζάρι. Ο Κώστας Καϊάφας έχει ξεχωρίσει κάποιους ποδοσφαιριστές και ώς την ερχόμενη Παρασκευή το θέμα θα κλείσει.

Από εκεί και πέρα, οι «φτεροπόδαροι» στην πρεμιέρα παρουσίασαν καλή εικόνα απέναντι στην ΑΕΛ, όμως οι προσδοκίες είναι ακόμη μεγαλύτερες. Ο Κύπριος προπονητής και οι συνεργάτες του είναι σίγουροι ότι η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιάζεται όλο και καλύτερη. Αυτό που χρειάζεται ο Ερμής είναι λίγο χρόνο και εκτιμάται ότι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, που θα γίνει μετά τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής λόγω των αγώνων του Πρωταθλήματος Εθνών, οι Αραδιππιώτες θα είναι αισθητά βελτιωμένοι.

Άλλωστε και ο Γιάννης Αραμπατζής δήλωσε χθες στο «Goal» ότι ο Ερμής είναι πιο ώριμος και πιο ποιοτικός σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Κάτι που δείχνει ότι και οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες. Αν μπορέσει η ομάδα να υλοποιήσει τον μεγάλο στόχο της εξάδας, είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία.

Πάντως τα πρώτα δείγματα δείχνουν ότι η ομάδα έχει τις δυνατότητες να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και επιθετικά με την ενσωμάτωση και του Εσομπέ, αναμένεται να γίνει πιο επικίνδυνη και δημιουργική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ