aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΚαρέ αρνητικών απαντήσεων στον Φανιέρο

Καρέ αρνητικών απαντήσεων στον Φανιέρο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το ψάξιμο για προπονητή συνεχίζεται από τη διοίκηση του Ερμή. Ο πρόεδρος του συλλόγου της Αραδίππου Λούκας Φανιέρος, δείχνει προτίμηση στην κυπριακή και την ελλαδική αγορά, όμως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Οι «φτεροπόδαροι» προσέγγισαν και κατέθεσαν πρόταση στον πρώην τεχνικό της Αλκής, Σάββα Δαμιανού, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά στα χρόνια που εργάστηκε σε αυτήν. Παρόλο που είναι άνεργος από το περασμένο καλοκαίρι, απέρριψε την πρόταση θέλοντας πιθανόν να περιμένει κάτι καλύτερο για το επόμενο προπονητικό βήμα του.

Αυτό ανάγκασε τον Λούκα Φανιέρο και τους συνεργάτες του να στρέψουν αλλού την προσοχή τους για την αντικατάσταση του Κώστα Καϊάφα, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν μετά τη βαριά ήττα με 0-5 από τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Υπάρχει λίστα με υποψήφιους για πρόσληψη τεχνικούς, γίνονται διαβουλεύσεις και σύντομα θα παρθεί η τελική απόφαση. Σύμφωνα με πληροφορίες προσεγγίστηκε επίσης ο Νικόλας Μαρτίδης ο οποίος επίσης ήταν αρνητικός, όπως και ο Ελλαδίτης Άκης Μάντζιος.

Διαβάστε επίσης: Δύο τιμωρημένοι, ένας τραυματίας και τρεις αμφίβολοι

Αν δεν βρεθεί Κύπριος ή Ελλαδίτης προπονητής που να είναι διατεθειμένος να αναλάβει, οι Αραδιππιώτες θα στραφούν υποχρεωτικά σε λύση ξένου. Προσεγγίστηκε και ο Χρήστος Κόντης αλλά περιμένει πρόταση από ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Αραδίππου συνέχισε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο «Αμμόχωστος». Την επίβλεψη στις προπονήσεις έχει ο Δημήτρης Δασκαλάκη, ο οποίος προσφάτως προσλήφθηκε στο πόστο του βοηθού προπονητή, έχοντας για συνεργάτη τον γυμναστή Κυριάκο Τσαππούτα. Εκτός πλάνου είναι οι τιμωρημένοι Κειτά και Κουατσίκα, καθώς και ο τραυματίας Μαλόν. Αμφίβολη παραμένει για την ώρα η συμμετοχή των Αραμπατζή, Γκουλόν και Ηλία Γεωργίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ